کد خبر: ۹۷۹۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۰
مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کرمان با بیان اینکه نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دو برابر افراد کم‌سواد است، گفت: بیش از ۳۰ رشته دانشگاهی داریم که هیچ بازار کاری ندارند.
نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ۲ برابر افراد کم‌سواد است

به گزارش آرانيوز  از کرمان، محمدرضا جهانگیری صبح امروز در همایش تجلیل از متولیان برتر قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه سپاه ثارالله استان کرمان که با حضور سرهنگ ناصر بهروز، جانشین سپاه ثارالله استان و حجت‌الاسلام والمسلمین علی عربپور، نماینده ولی‌فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان برگزار شد، اظهار داشت: سپاه ثارالله استان کرمان همکاری بسیار خوبی در برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی سربازان دارد که باید از آنها تقدیر کرد.

وی با بیان اینکه یکی از بزرگ‌ترین مشکلات کشور اشتغال جوانان است که البته در تمام جهان این مشکل وجود دارد، افزود: کشور از جمعیت زیاد جوان برخوردار است که باید برای آنها اشتغال‌زایی کرد.

مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان کرمان با اشاره به اینکه بیکاری عامل بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و با اشتغال جوانان می‌توان از این آسیب‌ها پیشگیری کرد، گفت: اشتغال یک متغیر وابسته است که ایجاد آن به سایر عوامل بستگی دارد.

وی با بیان اینکه مهارت‌آموزی در اشتغال‌زایی بسیار اثر دارد و شاید یکی از مهمترین دلایل عدم شغل بسیاری از جوانان نداشتن مهارت و تخصص لازم است، ادامه داد: مهارت‌آموزی سربازان وظیفه کار بزرگی است که در پادگان‌های نظامی در حال انجام است.

جهانگیری با اشاره به اینکه با جمعیت زیادی از فارغ‌التحصیلان بیکار روبه‌رو هستیم و نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دو برابر نرخ بیکاری افراد با سواد کم است، بیان کرد: در حال حاضر شانس اشتغال افرادی که سواد کمتری دارند، خیلی بیشتر از افراد با تحصیلات دانشگاهی است، چرا که دارای تخصص و مهارت لازم هستند و زودتر جذب بازار کار می‌شوند.

وی با بیان اینکه تمام دستگاه‌های دولتی باید کمک کنند تا در مسیر اشتغال به مهارت توجه شود، گفت: باید در مدرسه مسیر اشتغال دانش‌آموزان مشخص شود و به سمت رشته‌های دانشگاهی سوق داده شوند، که بازار کار دارند.

مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از 30 رشته دانشگاهی داریم که هیچ بازار کاری ندارند و فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها بعد از گذراندن دوران تحصیل با مشکل بیکاری روبه‌رو هستند، ادامه داد: به اشتغال یک جوان باید از دوران ابتدایی و دانش‌آموزی توجه داشته باشیم تا بعد از دانشگاه نگران بیکاری و اشتغال آنها نباشیم.

وی با بیان اینکه اصول کسب و کار را باید از دانش‌آموزی آموزش داد، افزود: مقدمات مهارت آموزی را باید از دوران راهنمایی در مدارس آموزش داد و این فرد متوجه شود که در چه شغلی استعداد دارد.

جهانگیری با اشاره به اینکه بیش از پنج هزار شغل در کشور وجود دارد که با ورود مشاغل جدید تا هفت هزار شغل قابلیت افزایش دارد، گفت: دانش آموزان در دوران دبیرستان باید دوره‌های تکمیلی مهارت آموزی را ببینند و شغلی را انتخاب کنند که آینده داشته باشند.

مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان کرمان با بیان اینکه برخی شغل‌ها با توجه به به‌روز شدن جامعه در حال حذف شدن هستند، ادامه داد: افراد باید شغلی داشته باشند که به آن علاقه‌مند باشند و متناسب با تخصص افراد باشد.

 

برچسب ها: استان کرمان
نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار