کد خبر: ۸۷۲۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، وظیفه سنگینی بر عهده جهاد کشاورزی نهاده شده و لازم است قوی‌تر از گذشته وارد عمل شده و مسائل و مشکلات را بررسی، پیگیری و حل کنیم.

 به گزارش آرانیوز از ساری، حسن عنایتی کلیجی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه قرارگاه امنیت غذایی جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: همه اجزا و ارکان جهاد کشاورزی باید در خدمت امنیت غذایی کشور باشند و از امشب همه باید پای کار باشند.

وی با تاکید بر اینکه تشکل‌ها و اتحادیه‌ها باید همراهی خوبی با جهاد کشاورزی در امنیت غذایی داشته باشند،گفت: هماهنگی و همکاری بیشتر از گذشته توام با آرامش کامل در سطوح ستاد سازمان تا مراکز جهاد کشاورزی برای تنظیم بازار و آرامش بازار به وجود آید و تمرین داشته باشیم تا رسالت خودمان را برای آرامش بازار و امنیت غذایی بخوبی ایفا کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، وظیفه سنگینی بر عهده جهاد کشاورزی نهاده شده و لازم است قوی‌تر از گذشته وارد عمل شده و مسایل و مشکلات را بررسی، پیگیری و حل کنیم.

عنایتی با اشاره به لزوم یکصدایی و گفتمان واحد در جهاد کشاورزی و تبیین سیاست‌ها و برنامه‌های اجرایی، خواهان هم‌افزایی بیشتر معاونین و مدیران برای مدیریت تولید و بازار محصولات کشاورزی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه رصد و پایش تولید و بازار محصولات کشاورزی در کنار بازرسی و نظارت‌ها در اولویت کاری مدیران سازمان و شهرستان‌ها باشد، افزود: مدیران تعاون روستایی، غله، پشتیبانی امور دام، دامپزشکی و سایر ادارات وابسته جهاد کشاورزی مازندران نقش پررنگی در کنترل تولید و بازار محصولات کشاورزی داشته باشند.

عنایتی به ثبات تولید محصولات کشاورزی و دامی اشاره کرد و گفت: مرغ، شکر، روغن و تخم مرغ به اندازه کافی تامین و در سطح استان تامین و توزیع شود تا نگرانی برای تهیه این محصولات وجود نداشته باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تقدیر از تلاش‌های تیم اطلاع‌رسانی جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: اطلاع‌رسانی در حوزه اقدامات جهاد کشاورزی و قرارگاه امنیت غذایی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه ملی، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های استان منسجم و با هماهنگی و مدیریت روابط عمومی صورت پذیرد و از ظرفیت رسانه‌ها در تبیین برنامه‌ها و اقدامات بهره‌گیری شود.

وی به هماهنگی مدیران ستادی و شهرستان‌ها تاکید کرد و گفت: شهرستان‌های استان حضور پررنگ‌تر از گذشته در قرارگاه امنیت غذایی داشته باشند و تمامی اقدامات با هماهنگی ستاد سازمان صورت گیرد.

عنایتی به داشتن برنامه در قرارگاه امنیت غذایی استان گریزی زد و اظهار کرد: حمایت‌های اعتباری، تسهیلاتی و پشتیبانی در حوزه امنیت غذایی از تولیدکنندگان کشاورزی استان انجام شود و هیچگونه کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: با همدلی و همراهی همه همکاران جهاد کشاورزی و کشاورزان مازندرانی شاهد موفقیت و سربلندی در امنیت و آرامش بازار و تولید محصولات کشاورزی خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در تدوین برنامه های توسعه، بخش کشاورزی به عنوان زیربنای توسعه اقتصادی کشور محسوب شده و مهمترین وظیفه این بخش، تامین غذا و امنیت و سلامت غذایی برای جامعه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران سیاست های اجرایی و عملیاتی سال ۱۴۰۱ سازمان جهاد کشاورزی مازندران برای توسعه بخش کشاورزی و دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی در استان را ابلاغ و افزود: افزایش کمی و کیفی تولید محصولات کشاورزی (زراعی، باغی و دامی)، افزایش تولید پروتئین حیوانی و مواد غذایی لبنی، بهداشت جایگاه دام، تقویت زنجیره تولید، ارتقاء آگاهی بهره‌برداران در جهت بهره‌گیری و مدیریت پایدار منابع تولید، توسعه کمی و کیفی توانمندسازی کشاورزان، تولیدکنندگان و تشکل‌های دولتی و غیردولتی بخش کشاورزی، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در مراحل مختلف تولید، توجه ویژه به تنظیم بازار محصولات کشاورزی و نظارت و بازرسی در توزیع برای حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده، پیگیری و توجه ویژه در صدور مجوز صنایع کشاورزی و حفظ کاربری و یکپارچه سازی اراضی از جمله این سیاست هاست.

عنایتی ترویج شیوه های نوین آبیاری و ارتقای بهره وری و ذخیره آب، توسعه مبارزه بیولوژیک در اراضی زراعی و باغی با محوریت محصول برنج و مرکبات، ترویج تولید محصول سالم، حفاظت منابع تولید و توسعه کشاورزی پایدار، مبارزه با آفات عمومی و همگانی به ویژه مگس میوه مدیترانه ای و ملخ، توسعه باغات در اراضی شیبدار، توسعه محصولات گلخانه ای، توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، توسعه کاربرد نهاده‌های نوین به ویژه نهاده‌های زیستی و بذر، مدیریت و برنامه‌ریزی بهره‌برداری از منابع تولید و ارتقاء بهره‌وری، توسعه بیمه محصولات کشاورزی، حفاظت از منابع تولید در برابر حوادث و تنش‌های محیطی در سطح استان را از دیگر سیاست‌های اجرایی و عملیاتی امسال سازمان جهاد کشاورزی مازندران برشمرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: برای توسعه بخش کشاورزی و تحقق اهداف تعیین شده باید در اسرع وقت اقدامات عاجل برای افزایش سهم اعتبار بخش کشاورزی در شهرستان‌ها صورت پذیرد.

وی گفت: باتوجه به انتظار کشاورزان، نیاز منطقه و لزوم توجه ویژه به بخش کشاورزی در استان، ضرورت دارد مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها نسبت به احصاء نیازهای اجرایی و زیربنایی، تدوین برنامه عملیاتی متناسب با سیاست‌های تعیین شده و پیگیری درباره افزایش سهم‌بری از اعتبارات در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان در سال جاری به ریاست فرماندار تلاش مضاعف به عمل آورند.

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار