کد خبر: ۴۷۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۴
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان:
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان گفت: اوقات فراغت ۹۰۰ دانش آموز دختر و پسر با نیاز ویژه کردستانی در پایگاه های فعالیت تابستانی سطح استان غنی سازی شد.

اوقات فراغت ۹۰۰ دانش آموز با نیاز ویژه کردستانی غنی سازی شد

 

خلیل رنجبر اظهار داشت: فعالیت ۱۴ پایگاه تابستانی با تحت پوشش قرار دادن حدود ۹۰۰ دانش آموز دختر و پسر با نیازهای ویژه و ارائه خدمات آموزشی، فرهنگی و ورزشی به آنان به مدت هفت هفته در تابستان جاری برگزار شد.

وی با تأکید بر غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با نیازهای ویژه به عنوان یکی از برنامه های مهم و اولویت دار در آموزش و پرورش استثنایی استان، افزود: دانش آموزان ۶۰ مدرسه مستقل و ضمیمه شهری و روستایی با هدف ایجاد شور و نشاط، شناسایی استعدادها، تقویت مهارت های فردی و اجتماعی و جنبه های پرورشی در این فعالیت ها شرکت کردند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه برنامه ریزی های لازم برای حضور گروه های مختلف دانش آموزان دارای نیاز ویژه ذهنی، آسیب بینایی، شنوایی، معلول جسمی حرکتی، چند معلولیتی و اُتیسم در پایگاه های فعالیت های تابستانی به عمل آمد، ادامه داد: دانش آموزان با نیازهای ویژه دوره پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه پیش حرفه ای دوره اول و حرفه ای دوره دوم در تمامی شهرستان ها و مناطق تابعه استان تحت پوشش فعالیت پایگاه های تابستانی قرار گرفتند.

رنجبر یادآور شد: اوقات فراغت دانش‌ آموزان از جمله موضوعاتی است که اگر به درستی برای آن برنامه و طرحی داشته باشیم می‌توانیم گامی اساسی در راستای رشد، خلاقیت، شکوفایی و آموزش مهارت های فردی و اجتماعی به این دانش آموزان برداریم.

وی بیان کرد: اوقات فراغت در واقع دوره تربیت غیررسمی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه است که به مراتب بیشتر از تربیت رسمی می تواند در تغییر رفتار، دستیابی به اهداف آموزشی، پرورشی و ارتقای سطح دانش و بینش علمی، اجتماعی، تفریحی و ورزشی آنان مؤثر باشد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با تأکید بر اینکه دانش آموزان با نیازهای ویژه بر حسب علایق، نیاز و استعدادشان در کلاس های مختلف شرکت کردند، گفت: تقویت اعتماد به نفس، بنیه معنوی، قوای جسمی، ذهنی و روحی، توانمندسازی در رشته های مختلف، ارتقای مهارت های زندگی و توانایی برنامه ریزی در امور فردی و اجتماعی از اهداف برگزاری این پایگاه های فعالیت تابستانی بود.

رنجبر اظهار داشت: همچنین در قالب تفاهم نامه های بعمل آمده از ظرفیت های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، جمعیت هلال احمر، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، کارگاه های توانمندسازی اداره کل بهزیستی و هیأت ورزش های جانبازان و معلولین در راستای ارائه خدمات خاص و آموزش مهارت های اجتماعی و حرفه ای به دانش آموزان با نیازهای ویژه استان در تابستان جاری استفاده شد.

 

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار