کد خبر: ۱۰۶۹۰۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۲
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور گفت: صندوق کارآفرینی امید طی دو سال فعالیت دولت سیزدهم بیش از ۷۰ هزار فقره تسهیلات پرداخت کرده که شامل ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتباری بوده که به کارآفرینان پرداخت شده است.
پرداخت ۷۰ هزار فقره تسهیلات در دولت سیزدهم‌

به گزارش آرانیوز ، نعمت‌الله رضایی در حاشیه دور دوم سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان فارس در نشست خبری اظهارداشت: صندوق کارآفرینی امید طی دو سال فعالیت دولت سیزدهم بیش از 70 هزار فقره تسهیلات پرداخت کرده که شامل 11 هزار میلیارد تومان اعتباری بوده که به کارآفرینان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: در قالب این تسهیلات، بیش از 200 هزار فرصت شغلی مورد حمایت صندوق کارآفرینی قرار گرفته است. به گونه‌ای که در سال گذشته 106 هزار فرصت شغلی در قالب 40 هزار و 877 طرح در سراسر کشور مورد حمایت قرار گرفته است.

به گفته مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور؛ حوزه فعالیت صندوق، طرح‌های خرد، کوچک، متوسط و معیشت محور است و عمدتا شامل طرح‌هایی می‌شود که تعداد شاغلین آن‌ها زیر 50 نفر هستند و مربوط به همه بخش‌های اقتصادی است.

رضایی ادامه داد: خوشبختانه صندوق کارآفرینی امید با توجه به ماهیت صندوق که یک موسسه عمومی غیردولتی است، می‌تواند در همه بخش‌ها فعالیت و طرح‌ها را مورد حمایت قرار دهد.

وی اضافه کرد: دفاتر این صندوق در همه شهر‌های کشور مستقر و مشاوره‌های شغلی و اشتغال در کنار پرداخت تسهیلات به کارآفرینان ازائه می‌کند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور همچنین حمایت از کارآفرینان زن را از رویکرد‌های مهم این صندوق ذکر کرد و گفت: بیش از 32 درصد کارآفرینانی که از صندوق کارآفرینی امید تسهیلات دریافت کرده‌اند، بانوان هستند، اما 43 درصد شاغلین طرح‌های مورد حمایت صندوق را زنان تشکیل می‌دهند.

رضایی با بیان اینکه اولویت فعالیت صندوق با مناطق روستایی و محروم است، تصریح کرد: به دلیل پراکندگی روستا‌ها در کشور، صندوق کارآفرینی امید در راستای ارائه خدمات بهتر اقدام به پرداخت غیرحضوری تسهیلات کرده است.

وی گفت: در حال حاضر تمام تسهیلات ضروری به صورت غیرحضوری پرداخت می‌شود و پرداخت وام‌های زیر یک میلیارد تومان نیز به صورت غیرحضوری پیش بینی شده و تا یک ماه آینده این موضوع به صورت کامل عملیاتی خواهد شد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور خاطرنشان کرد: طرح‌های خرد، کوچک و متوسط که مورد حمایت قرار می‌گیرند، سه ویژگی مهم دارند از جمله اینکه سرانه ایجاد اشتغال آن‌ها پایین است، زود بازده هستند و البته ناپایدارند که برای پایداری آنها، علاوه بر ارزیابی کارآفرین، همسویی بین سیاست‌های بخشی و منطقه‌ای ضروری است، که ذز این راستا طرح‌ها باید از طریق دستگاه‌های اجرایی به صندوق کارآفرینی امید معرفی شوند.

رضایی اضافه کرد: طی دو سال اخیر پرداخت تسهیلات به طرح‌ها، با توجه به نظارت‌های انجام شده، میزان پایداری طرح‌های ما بیش از 98 درصد بوده است.

وی تصریح کرد: از آنجا که شفافیت یکی از اصول مهم دولت و نظام بانکی است، در این راستا سامانه‌ای راه‌اندازی شده و اطلاعات افراد در صورت دریافت تسهیلات و جزییات آن قابل مشاهده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: استان فارس سال گذشته برای یکهزار و ٦٢٢ طرح از تسهیلات اشتغالزای صندوق به میزان دو هزار و 630 میلیارد ریال استفاده کرده است. همچنین زمینه ایجاد اشتغال 4200 نفر حاصل از اجرای این طرح‌ها فراهم کرده است.

رضایی اعلام کرد: امسال نیز پیش‌بینی شده تا پایان امسال بیش از 7 هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب 3500 طرح اشتغالزا پرداخت شود. در قالب اجرای این طرح‌ها بیش از 7500 فرصت شغلی تثبیت یا ایجاد خواهد شد.

وی یادآور شد: همچنین در راستای سفر رئیس جمهور به استان فارس نیز یک تفاهم‌نامه 3 هزار میلیارد ریالی بین صندوق کارآفرینی امید، استانداری فارس و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان منعقد شد که در قالب این مهم به طرح‌های خرد و دانش بنیان تسهیلات تعلق می‌گیرد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور تصریح کرد: این صندوق در سال گذشنه 10.6 درصد از اشتغال ایجاد شده در کشور را به خود اختصاص داد.

 

 
نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار