کد خبر: ۱۱۱۱۷۲
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
دبیر اولین کنگره ملی شعر مهدوی بهشت، گفت: بیش از ۲۵۰ شاعر تاکنون شعر فرستاده‌اند و بیش از ۱۱۰۰ اثر به دبیرخانه کنگره ملی شعر مهدوی بهشت ارسال شده که پیش‌بینی می‌شود به ۱۵۰۰ اثر برسد.
ارسال ۱۱۰۰ اثر توسط ۲۵۰ شاعر به کنگره ملی شعر مهدوی بهشت

به گزارش آرانیوز از قم، روح الله گائینی ظهر امروز در نشست خبری دهه مهدویت که در سالن جلسات بنیاد امامت برگزار شد، اظهار داشت : این کنگره از 20 بهمن آغاز به‌کار کرد و تا 30 بهمن مهلت ارسال آثار است.

وی افزود: بخش اصلی کنگره ملی شعر مهدوی بهشت  شامل مدح و منقبت حضرت مهدی، ویژگی های منتظران ظهور، مهدویت در آیات و روایات، اشتیاق و انتظار، مهدویت و مقاومت، مهدویت و جهاد تبیین، مهدویت و انقلاب اسلامی، مهدویت و نوجوانان و مهدویت و بانوان است.

دبیر اولین کنگره ملی شعر مهدوی بهشت با بیان اینکه بخش ویژه این کنگره سرود و زمزمه های مهدوی است تصریح کرد: مراسم اختتامیه این کنگره روز نیمه شعبان ساعت 16 تا 18 در مسجد مقدس جمکران برگزار می شود که مهمان ویژه شاعر اهل سنت از سنندج و سیستان بلوچستان است که درباره مهدویت شعر گفته اند و مداح این مراسم حاج احمد واعظی است.

گائینی ادامه داد: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه کنگره ملی شعر مهدوی بهشت 30 بهمن ماه است و علاقه‌مندان برای شرکت در این کنگره آثار خود را از طریق فضای مجازی به شماره 09382668061 ارسال کنند.

 وی گفت: هر شاعر مجاز به ارسال 5 اثر در جشنواره است و آثار ارسالی نباید در هیچ کنگره ای برگزیده شده باشد و دبیرخانه کنگره نیز در چاپ و نشر آثار ارسالی مجاز خواهد بود.

دبیر اولین کنگره ملی شعر مهدوی بهشت با اشاره به جوایز اثرات برگزیده تصریح کرد: به نفر اول 5 میلیون تومان، نفر دوم 4 میلیون تومان و نفر سوم این کنگره 3 میلیون تومان اهدا می شود و افراد قابل تقدیر نیز 2 میلیون  و جایزه بخش ویژه 8 میلیون تومان است.

گائینی افزود: بیش از 250 شاعر تاکنون شعر فرستاده اند و بیش از 1100 اثر به دبیرخانه کنگره ملی شعر مهدوی بهشت ارسال شده که پیش بینی می شود به 1500 اثر برسد.

وی خاطرنشان کرد: شاعران برگزیده در کنگره ملی شعر مهدوی بهشت در مراسم اصلی مسجد مقدس جمکران شعرخوانی خواهند داشت و همچنین با سفر به مشهد مقدس در رواق امام خمینی شعرخوانی خواهند کرد.

 ویژه برنامه های مهدوی ویژه نوجوانان و جوانان 

همچنین حجت الاسلام محمد مهدی شاهینی معاون فرهنگی بنیاد امامت نیز در این نشست، اظهار داشت : هر اقدامی که سبب شود نگاه شیعیان امیرالمومنین(ع) به امام زمان(عج) جلب شود باید مورد تاکید قرار بگیرد.

وی با اشاره به برنامه های بنیاد فرهنگی امامت در راستای تبیین مهدویت در جامعه تصریح کرد: در این بنیاد به دنبال معرفی این ذخیره امامت هستیم، فعالیت‌های دهه مهدویت امسال را به نام نامی امام حاضر نام‌گذاری کردیم.

 ویژه برنامه "با من حرف بزن" با هدف پاسخگویی به شبهات مهدویت 

معاو فرهنگی بنیاد فرهنگی امامت با اشاره به برنامه های مهدوی ویژه نوجوانان و جوانان عنوان کرد: همزمان با ایام دهه مهدویت به کارشناسان مهدویت اضافه شده و برنامه ای تحت عنوان با من حرف بزن نیز در پاسخ به شبهات مهدویت برگزار خواهد شد.

شاهینی با بیان اینکه جلسات متعدد مشاوره برای مجموعه‌‎های فرهنگی فعال در عرصه مهدویت داشته‌ایم، تصریح کرد: سالن‌ها و امکانات بنیاد فرهنگی امامت را برای مجموعه‌هایی که جشن‌های مهدویت دارند، با تخفیف مناسب و در مواردی به صورت کاملا رایگان در اختیار قرار دادیم.

 آغاز به‌کار دبیرخانه دائمی مهدویت در قم  

وی با اشاره به اینکه دبیرخانه دائمی دهه مهدویت را تشکیل دادیم، گفت: به منظور پیشرفت اقدامات، دبیرخانه تا دهه مهدویت سال آینده فعال خواهد بود.

معاون فرهنگی بنیاد فرهنگی امامت ادامه داد: نمایشگاهی نیز به این منظور در بنیاد فرهنگی مهدویت برقرار شده است و آئین نکوداشت و پیشواز دهه مهدویت نیز با حضور علما و فضلا برگزار شد.

شاهینی ویژه برنامه های مهدوی برای نوجوانان را مورد توجه قرار داد و افزود: برنامه هایی با محتوای معارف مهدوی و آشنایی بیشتر با امام زمان(عج) برای دانش آموزان طراحی شده و همچنین نمایشی برای آنها اجرا می شود.

 برگزاری دوره های آشنایی با امام زمان(عج) ویژه دانش آموزان 

وی بیان کرد: دانش آموزان در بنیاد فرهنگی امامت حاضر می شوند و روزی چهارسانس برای این عزیزان با محتوای مهدویت ارائه می شود و هرسانس 150 دانش آموز شرکت خواهند کرد برای هماهنگی با شماره های 02537838690 و 09124531450 تماس بگیرند.

معاون فرهنگی بنیاد فرهنگی امامت با بیان اینکه جشن آغاز دهه مهدویت را در روز دوشنبه 9 شعبان برگزار خواهیم کرد، بیان کرد: آیت‌الله نظری منفرد، استاد حوزه علمیه در این مراسم سخنرانی می کند و همچنین شعرخوانی و مدیحه‌سرایی انجام می شود.

شاهینی با تاکید بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای معرفی و جلب توجه مردم به امام زمان(عج) افزود: پویش امام حاضر را با رویکرد نوشتن نامه برای امام زمان(عج) در این ایام راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: سن آسیب های اجتماعی در مدارس کاهش پیدا کرده است که یکی از مهم ترین آسیب ها افسردگی است که راهکار آن ارتباط با امام حاضر است، هرروز یک متن و هشتک به نام عریضه در کانال بنیاد امامت بارگذاری می شود تا نوجوانان و جوانان با استفاده از این محتوا ارتباط قلبی با امام عصر برقرار کنند.

برگزاری نشست شاعرانه مدح امیر  

معاون فرهنگی بنیاد فرهنگی امامت افزود: یکی دیگر از فعالیت های فرهنگی ما نشست شاعرانه مدح امیر روز پنج شنبه 12 شعبان مصادف با سوم فروردین است که ساعت9/30  برگزار می گردد و همچنین فردا مجلس جشن به همت بنیاد فرهنگی امامت با عنوان آغاز جشن مهدویت برگزار می شود.

شاهینی تصریح کرد: کتابی که امسال مورد توجه قرار گرفته و قابل استفاده معلمان است کتاب "درسنامه مکیال المکارم" است که در 3 جلد و  42 درس درباره امام عصر است که همراه با پرسش و پاسخ و نیاز امروز نسل جوان است.

وی با بیان اینکه دوره علمی تربیتی امام حاضر را در 6 جلسه برای مبلغین برگزار کردیم، عنوان کرد: پس از برگزاری این دوره، روز گذشته مبلغین به شهرهای مختلف استان تهران اعزام شدند.

معاون فرهنگی بنیاد فرهنگی امامت با بیان اینکه جلسات متعدد مشاوره برای مجموعه‌‎های فرهنگی فعال در عرصه مهدویت داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: همچنین سالن‌ها و امکانات بنیاد فرهنگی امامت را برای مجموعه‌هایی که جشن‌های مهدویت دارند، با تخفیف مناسب و در مواردی به صورت کاملا رایگان در اختیار قرار دادیم.

 

 
نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار