کد خبر: ۳۰۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱
وزیر آموزش و پرورش:
وزیر آموزش و پرورش گفت: ارائه خدمات رفاهی و درمانی به فرهنگیان سراسر کشور، یکی از سیاست های آموزش و پرورش است.
به گزارش  آرانیوز، سید محمد بطحایی صبح امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه افتتاح درمانگاه فرهنگیان در اهواز اظهار کرد: درمانگاه شبانه روزی فرهنگیان اهواز یکی از پیشرفته ترین درمانگاه هایی است که برای خدمت رسانی به فرهنگیان در استان خوزستان تاسیس و راه اندازی شد.

وی افزود: یکی از مهمترین ویژگی های راه اندازی این درمانگاه، استفاده از منابع مالی غیردولتی است. با تمهیداتی که در این زمینه به کار گرفته شد، شاهد افتتاح این درمانگاه هستیم. امیدواریم با خدمات و تعرفه های مناسبی که در اختیار فرهنگیان در این درمانگاه عرضه می شود، شاهد ارتقای رضایت فرهنگیان باشیم.

بطحایی عنوان کرد: یکی از سیاست هایی که آموزش و پرورش دنبال می کند، ارائه خدمات رفاهی و درمانی مناسب برای فرهنگیان است تا بتوانیم در شان یک فرهنگی در کشور به آنها خدمات ارائه کنیم. برنامه های توسعه ای بسیار خوبی در استان و کشور در دست اجرا است که امیدوارم در آینده ای نه چندان دور، شاهد جهش بخش رفاهی و خدمات درمانی برای فرهنگیان در کشور خواهیم بود.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: به دلیل ممنوعیت های قانونی که وجود دارد، از بخش اعتبارات دولتی نه اعتباری برای انجام چنین کارهایی وجود دارد و نه اجازه ای که بتوان چنین مراکزی را احداث کرد. آنچه که در حال اتفاق افتادن است، این مراکز از محل منابع داخلی استان ها و خیرانی که مشارکت می کنند، احداث می شوند.

بطحایی بیان کرد: امیدواریم با طبع بلندی که خیرین دارند به همراه منابع داخلی استان ها، بتوانیم شاهد افتتاح چنین مراکزی باشیم. ضمن اینکه در کل کشور در یک سال آینده مراکز متعددی افتتاح خواهد شد.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس:
همیشه در خوزستان شاهد قطعی برق مدارس هستیم
 
رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس گفت: در استان خوزستان که اغلب روزها، بسیار گرم است، همیشه شاهد قطع برق مدارس هستیم.

ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان یکی از سیاست های آموزش و پرورش است

عباس پاپی زاده اظهار کرد: امروز چند پروژه آموزشی خیرساز در دزفول با حضور وزیر آموزش‌وپرورش افتتاح شد. خیران دزفول خیلی خوب از ارائه خدمات در حوزه آموزش‌وپرورش استقبال می‌کنند.

وی افزود: امیدوارم که آموزش‌وپرورش بتواند در راستای ایجاد انگیزه بیشتر بین خیران آموزشی و مدرسه‌ساز دزفول به تعهدات خود عمل کند و در بودجه سال آینده برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام دزفول بودجه لازم را اختصاص دهد.

پاپی زاده افزود: شهرستان دزفول اکنون درگیر کمبود شدید نیروی انسانی است که وزیر آموزش‌وپرورش وعده پیگیری آن را داده است.

نماینده مردم دزفول در مجلس با اشاره به بیان مشکل مطالبات فرهنگیان به وزیر آموزش‌وپرورش گفت: عدم توانایی مراکز آموزشی در پرداخت بدهی برق که ما را در فصل گرم سال با مشکل مواجه کرده و همیشه شاهد قطعی برق در برخی مدارس هستیم؛ انشاالله در بودجه سال آینده نیز این مشکل حل شود.

استاندار خوزستان نیز در واکنش به نماینده دزفول گفت: به مدیرعامل توزیع برق استان اعلام کردم که برق هیچ‌کدام از مدارس را نباید قطع کند؛ همچنین اگر مسئولی در زمینه انشعابات آب، برق، گاز خللی ایجاد کند با آن برخورد می‌کنیم.

غلامرضا شریعتی ادامه داد: امسال ۱۵۰ مدرسه آماده افتتاح داشتیم که انشعاب آب و برق را نداشتند و آموزش‌وپرورش پول لازم را برای حق انشعاب نداشت که از مسئولان استانی خواستیم تا قبل از مهرماه همه این انشعابات را وصل کنند.


 فریدون حسنوند نماینده اندیمشک:
خوزستان با کمبود 10 هزار معلم مواجه است

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی از وجود کمبود ۱۰ هزار معلم در بدنه آموزش‌وپرورش استان خوزستان خبر داد.

ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان یکی از سیاست های آموزش و پرورش است

فریدون حسنوند اظهار کرد: آن کسی که در آموزش‌وپرورش فعالیت می‌کند را به عنوان تربیت‌کننده مدیران و آینده‌سازان این مرزوبوم می‌دانیم. آموزش‌وپرورش ریشه در فرهنگ یک کشور با تمدن چند هزار ساله دارد.

وی با اشاره به نفت، نخیلات، پتروشیمی، نیروی انسانی، گاز، کشاورزی و آب به‌عنوان ظرفیت‌های عظیم خوزستان افزود: خوزستان همیشه در کنار ایران، اسلام، قرآن و ولایت بوده ولی امروز خوزستان پس از هشت سال جنگ تحمیل شده دشمن بر ایران، زیرساخت‌های خود را از دست داده است.

حسنوند با اشاره به اینکه جنگ هزاران لطمه و خسارت در بُعد مادی و معنوی به خوزستان داشته تصریح کرد: بالاترین آمار خروج معلمان و فرار مغزها در استان خوزستان داریم چون کمبود امکانات، نامهربانی‌ها، آب‌وهوای نامناسب و مشکلات دیگر طی چند دهه اخیر به مردم این استان تحمیل شده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تلاش شبانه‌روزی و پیگیری مسئولان قابل ستایش است ولی اگر مشوق‌هایی برای ماندگاری مردم در خوزستان تعیین نشود آن وقت شاهد مهاجرت مردم از سرزمین مادری خود خواهیم بود.

حسنوند تصریح کرد: آموزش‌وپرورش خوزستان ۱۰ هزار نیرو کم دارد و با این وضعیت چگونه می‌توان از مدیرکل تقاضا داشت که در حوزه‌های مختلف از جمله کنکور در رتبه‌های بالای جدول کشور قرار بگیرد.

وی با درخواست جذب پنج هزار معلم برای خوزستان به عنوان هدیه وزیر به این استان گفت: پلاکاردهای در دست فرهنگیان این شهرستان اعتراض نیست بلکه حرف فرهنگیانی است که بیش از ۳۰ سال خاک گچ خوردند تا سیاهی تخته به سفیدی دل و آموزش علم به دانش آموزان تبدیل شود.

حسنوند خطاب به وزیر گفت: خوزستان را دریابید؛ ما هم در کنار شما هستیم و با این همراهی می‌توانید گام‌های بزرگ برای این استان بردارید؛ خوزستان هزاران اولین داشته و نباید بگذاریم به ویرانی تبدیل شود.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش خانه انسان‌سازی است، گفت: نیاز به جذب ۵۰۰ نفر نیروی فرهنگی در اندیمشک داریم. بسیاری از نیروهای حق‌التدریسی و یا نهضتی‌ها که با بی‌سوادی، سال‌ها مبارزه کردند، امروز باید استخدام شوند؛ بنابراین نیازمند تعیین سهمیه اختصاصی بیشتر برای خوزستان و همچنین اندیمشک هستیم.


مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان:
خوزستان رتبه سوم بی‌سوادی در کشور را دارد

 مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان گفت: خوزستان رتبه سوم بی‌سوادی در کشور را در سه سال اخیر داشته است.

ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان یکی از سیاست های آموزش و پرورش است

محمدتقی زاده اظهار کرد: استاندار خوزستان منشأ خدمات بسیاری طی دو سال اخیر به ویژه در حوزه آموزشی بود. همچنین از نگاه ویژه وزیر آموزش‌وپرورش نیز نسبت به حل مشکل نیروی انسانی در استان خوزستان تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی افزود: خوزستان سرزمین تمدن‌ها است و محل پیدایش اولین تمدن‌های ملی و مذهبی در ایران، استان خوزستان بوده است؛ تمدن‌های ملی و مذهبی ابتدا در خوزستان تأسیس و سپس به سراسر ایران اشاعه داده می‌شد. با وجود پیشرفت‌هایی که در طول تاریخ در زمینه علمی، فرهنگی، اجتماعی و عمرانی که در خوزستان شاهد بودیم ولی در طول تاریخ معاصر ایران، جغرافیای خوزستان بسیار ناهماهنگ همراه با جنگ، نبرد و تخریب گسترده بود.

تقی زاده تصریح کرد: خوزستان محور بزرگ‌ترین بحران‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و ملی بوده و کانون اولیه جنگ جهانی اول نیز در خوزستان پیدا شد. همچنین جنگ جهانی دوم نیز به همین شکل بود و به نوعی جنگ تحمیلی برای این استان سومین جنگ جهانی محسوب می‌شود. به دلیل این بحران‌ها بسیاری از زیرساخت‌های خوزستان در حوزه‌های مختلف از جمله روانی، فرهنگی، اجتماعی، ملی، معنوی، مذهبی و آموزشی از بین رفت. آموزش‌وپرورش خوزستان در دهه‌های اخیر شدیداً دچار آسیب شد و شاخص‌های علمی و آموزشی ما شکسته شدند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان خوزستان گفت: اگر آموزش‌وپرورش یک سرزمین دچار آسیب شود، تمدن، فرهنگ، تاریخ و ادبیات آن دچار آسیب می‌شود و به سختی قابل بازسازی خواهند بود. امروزه منابع داخلی پاسخگوی تخریب‌های تاریخی نیست و برای همین در ابتدای کار شاهد حل مشکل نیروی انسانی بودیم؛ در راستای وظیفه بسیار سنگینی که بر عهده مسئولان آموزش‌وپرورش در خوزستان قرار داده شده برای اولین بار در دولت تدبیر و امید، برنامه توسعه آموزش‌وپرورش استان با ۲۰ اولویت تدوین شد.

تقی زاده تصریح کرد: هویت سازمانی ما در واقع همین برنامه تدوین شده است؛ آن‌قدر وقت و فرصت نداریم که در مجامع عمومی بین مردم حضور پیدا کرده و حرف‌های تکراری بزنیم بلکه بر مبنای این اولویت‌های برنامه توسعه آموزش‌وپرورش استان فعالیت می‌کنیم. اولویت‌هایی مانند پیش‌دبستانی، سوادآموزی، میدان بازی کودکان، بهداشت به ویژه برای دختران دانش‌آموز، خدمات رفاهی و درمانی برای فرهنگیان و در نهایت کنکور از جمله شاخص‌ها و اولویت‌های تعیین شده در سند توسعه آموزش‌وپرورش خوزستان است.

وی افزود: بارانداز نهایی آموزش‌وپرورش در کنکور نیست بلکه در کلاس کسب ساده‌ترین مهارت‌های اجتماعی و به‌نوعی رسالت اصلی تعلیم و تربیت آموزش ساده‌ترین مفاهیم زندگی اجتماعی است. هدف ما این است که یک سال زودتر، دانش آموزان که بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی ما هستند را وارد مدرسه کنیم تا یک سال زودتر ذهن اولیا با بحث تعلیم و تربیت درگیر شود.

تقی زاده تصریح کرد: امروز اگر آسیب‌های اجتماعی را شاهد هستیم به خاطر این است که معنا و مفهوم واژه‌های ساده مهارت‌های اجتماعی را یاد نگرفته‌اند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان خوزستان اظهار کرد: خوزستان رتبه اول کشوری را در جذب کودکان پیش‌دبستانی از نظر کمی و کیفی طی سال تحصیلی گذشته کسب کرده است. چندی قبل در به کارگیری مربیان پیش‌دبستانی اولویت اول را به فرزندان فرهنگیان خوزستانی اختصاص دادیم؛ طی چند سال اخیر نزدیک به ۱۰ هزار مربی را در استان خوزستان استخدام کردیم.

تقی زاده با اشاره به بی‌سوادی اولیاء دانش آموزان در خوزستان گفت: با وجود اینکه خوزستان ۶۰۰ سال قبل از آکسفورد دارای دانشگاه بوده ولی متأسفانه در چهار سال گذشته استان خوزستان رتبه سوم بی‌سوادی را در کشور داشته است. زمانی دانش آموزان شاد، سالم، فعال و خوب خواهیم داشت که از امکانات ورزشی خوبی هم برخوردار باشند؛ در روز شکوفه‌ها در یکی از کلاس‌های اول ابتدایی وقتی حضور پیدا کردم برای قد و چهره کودکان بسیار متأسف شدم.

وی با تأکید بر لزوم تفکر به شرایط جسمی کودکان گفت: نسل ایرانیان همواره نسلی پهلوان و قهرمان بوده ولی به دلیل نبودن میدان بازی مناسب و یک زندگی آپارتمان‌نشینی متأسفانه دچار آسیب شده است.

تقی زاده تصریح کرد: طی چند سال اخیر رتبه آموزش‌وپرورش خوزستان ۲۷ بود که این رتبه را به ۱۹ ارتقا دادیم؛ همچنین برای فرهنگیان خوزستانی که تا چندی قبل حتی یک سانتیمتر فضای تفریحی نداشتند ولی اکنون فضاهایی را ایجاد کردیم.

اعتراضات، وزیر آموزش و پرورش را به خوزستان کشاند/ سرنوشت استخدام های بی ضابطه چه خواهد شد؟

وزیر آموزش و پرورش جهت شرکت در شورای آموزش و پرورش استان خوزستان و نیز تعدادی برنامه جانبی دیگر، وارد استان خواهد شد.

ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان یکی از سیاست های آموزش و پرورش است

به گزارش آرانیوز، استان خوزستان برای اولین بار میزبان وزیر آموزش و پرورش دولت دوازدهم بود و در حالی این سفر برگزار می شود که این استان طی ماه های گذشته اعتراضات شدیدی در زمینه استخدام های بی ضابطه را شاهد بوده و برخی رسانه ها اهداف و برنامه های سید محمد بطحایی در سفر به خوزستان را افتتاح طرح های عمرانی، آموزشی، ورزشی و رفاهی آموزش و پرورش خوزستان و شرکت در جلسات شورای آموزش و پرورش و مناطق مرزی استان اعلام کرده اند.

بر اساس شنیده ها، طی روزهای گذشته، هئیت های بازرسی در برخی ادارات و مناطق آموزش و پرورش استان جهت رسیدگی به این اعتراضات مستقر شده بودند و پایان ماموریت این هئیت ها با حضور وزیر آموزش و پرورش در خوزستان همزمان شده است.

با توجه به سفر وزیر و نیز پایان ماموریت این هئیت ها بازرسی در رسیدگی به شکایات و اعتراضات صورت گرفته به برخی استخدام های بی ضابطه در اداره کل آموزش و پرورش خوزستان، مردم این استان در انتظار نتایج بررسی های صورت گرفته در این زمینه هستند و امید است، وزارت آموزش و پرورش بر اساس صداقت پاسخ مناسبی برای خوزستانی ها داشته باشند.

انتهای پیام/9601


نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار