کد خبر: ۱۱۰۴۹۳
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۷
رئیس گروه تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: برای اولین بار در استان، پخت نان با آرد کامل و حاوی سبوس در نانوایی شهرکرد آغاز شد.

 

پخت نان با آرد کامل در نانوایی شهرکرد آغاز شد

 

به گزارش آرانیوز استان چهارمحال و بختیاری مهندس کلیج رئیس گروه در مصاحبه خبری با رسانه ملی، اظهار داشت: بهبود عملکرد سیستم گوارش، کاهش وزن و تناسب اندام، کنترل قندخون، پیشگیری از مشکلات قلب و عروق، کاهش خطر ابتلا به بیماری های دستگاه تنفسی و تقویت سیستم ایمنی از فواید مصرف نان کامل است.

وی افزود: گندم کامل از سه قسمت جوانه پوسته و مغز که در سبوس گیری پوست گندم شامل ۲۰ درصد مغز گندم جدا و از چرخه غذایی خارج می شود.

مهندس کلیج اضافه کرد: با ارزش ترین قسمت گندم، پوسته و سبوس ان است که حاوی مواد مغذی همچون منیزیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین های گروه ب و همچنین فیبر می باشد.

وی افزود: آرد کامل و حاوی سبوس رنگ تیره تری نسبت به آرد سفید دارد و با طعم و بوی بهتر، بدون هیچ افزودنی دارای ارزش غذایی بالا و مواد مغذی است.

وی اجرای این طرح را گامی در جهت سلامتی مردم عنوان کرد و گفت: هم اکنون پخت نان کامل با ورود بخش خصوصی و با آرد غیر یارانه ای در شهرکرد انجام می شود.

مهندس کلیج ادامه داد: این طرح در قیمت نان تغییر ایجاد نکرده است و در صورت استقبال در سایر شهرستان ها نیز اجرا خواهد شد.

 

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار