کد خبر: ۶۸۵۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۳
شهرکرد- معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:کاهش منابع آب بخش کشاورزی موجب کاهش سطح زیر کشت سیب زمینی در چهارمحال و بختیاری شده است.

به گزارش آرانیوز:حسین برزگر  با اشاره به تشدید خشکسالی و کاهش بارش و کاهش منابع آبی در استان گفت: سطح زیرکشت سیب زمینی امسال در استان ۲۰ درصد کاهش می‌یابد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش کشت سیب زمینی درسال زراعی جاری به دلیل خشکسالی و کمبود منابع آبی اشاره کرد و گفت: سیب‌زمینی به عنوان یک محصول راهبردی و غذایی است.

وی گفت: میزان آبدهی منابع تأمین آب بخش کشاورزی در سطح استان کاهش یافته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بیشترین محصول سیب زمینی در شهرستان بروجن، کیار و… تولید می‌شود.

وی عنوان کرد: بهره گیری از سیستم‌های ابیاری نوین در مزارع بسیار ضروری است.

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار