کد خبر: ۶۲۹۴۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۴
مشهد - تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه پیشکسوتان جهاد و ایثار در دوران دفاع مقدس نباید فراموش شوند، افزود: برای برپایی موزه‌ای فاخر، ارزشی، برجسته و جذاب تلاش کنید.

به گزارش آرانیوز:حجت‎ الاسلام مروی در دیدار سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، در رابطه با تفقد و دلجویی از پیشکسوتان عرصه‌های ایثارگری دفاع مقدس گفت: این قشر توقعات مادی ندارند، بیشتر توقع توجه و تفقد دارند که توقعی به‌حق و به‌جا است.

وی با تأکید بر اینکه پیشکسوتان جهاد و ایثار در دوران دفاع مقدس نباید فراموش شوند، افزود: کسانی که در این عرصه مبارک و نورانی پیشتاز بودند از جمله خانواده شهدا، جانبازان و پیشکسوتان مسیر مقدس ایثارگری که بارها در معرض شهادت قرار گرفتند ولی طبق مقدرات الهی زنده ماندند، حقیقتاً نباید فراموش شوند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر دیدار و دلجویی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران گفت: معظم له در هر بار تشرف به شهر مقدس مشهد با خانواده شهیدان دیدار به عمل می‌آورند. اهتمام رهبری با وجود اشتغالات فراوان بر تداوم این حرکت، نشان از تأکید ایشان بر فراموش نکردن این مهم از سوی مسئولان و همگان دارد.

وی اضافه کرد: ما به تبعیت از رهبر معظم انقلاب بر خود وظیفه می‌دانیم که در حد توان و ظرفیت خود در این حوزه نیز تلاش و همکاری داشته باشیم و این راه ادامه پیدا کند.

بهره‌برداری از ظرفیت زائران میلیونی برای نشر ارزش‌ها

تولیت آستان قدس رضوی ضمن اشاره به آمار تشرف سالیانه حدود ۳۰ میلیون زائر با میانگین توقف سه روز در شهر مشهد، از برنامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برای احداث موزه جنگ تحمیلی در شهر مشهد تقدیر و عنوان کرد: جمعیتی که به عنوان زائر در مشهد داریم، در هیچ جای دیگری نداریم، لذا باید از ظرفیت ۳۰ میلیون زائر دلداده اهل بیت (ع) و علاقه‌مند به ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس بهره‌برداری شود.

وی تصریح کرد: در احداث موزه دفاع مقدس باید بیشترین امکانات و هنرنمایی را در این نقطه از کشور نشان دهید. زیرا حرم مطهر رضوی، نه‌تنها نقطه کانونی کشور، بلکه با حضور زائران میلیونی از کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان، پاکستان، هندوستان و کشورهای عربی خلیج فارس، محور جهان اسلام است.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه در هیچ نقطه دیگری به چنین مخاطبان ارزشمندی دسترسی ندارید، بیان کرد: برای برپایی موزه‌ای فاخر، ارزشی، برجسته و جذاب تلاش کنید و آستان قدس رضوی نیز به سهم خود همراهی خواهد کرد تا زائران به دیدار از این اماکن ارزشمند تمایل پیدا کنند.

حجت الاسلام مروی در خصوص کیفیت تولید کتاب‌های دفاع مقدس گفت: در صورتی که محتوای کتاب قوی و عمیق نباشد و قلم معمولی و مطالب سست باشد، اصل موضوع را هم زیر سوال می‌برد، پس چه بهتر کتاب ضعیف اصلاً منتشر نشود. چون ممکن است مخاطب این دست کتاب‌ها، با تهیه یک کتاب ضعیف دیگر اقبالی به خرید دوباره این نوع انتشارات نشان ندهد.

وی محور تولید کتاب‌های دفاع مقدس را حفظ و صیانت از ارزش‌ها دانست و ابراز کرد: در این حوزه حساس، نوع کتاب فرق چندانی نمی‌کند، اگر قصد نگارش و تولید کتاب خاطره‌نگاری رزمندگان را هم داریم، باید قلم نویسنده قوی و فاخر باشد. چرا که قلم‌زنی در این عرصه حکم سلاح را دارد که نمی‌توان دست هر کسی داد.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: از همه اهالی قلم با هر نگاهی برای خدمت به حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس دعوت کنید.

امروز حرکتی زینبی نیاز است

حجت الاسلام مروی نشر فرهنگ جهاد و ایثار و شهادت را کاری زینبی خواند و اظهار کرد: امروز نیازمند نقش مؤثر حضرت زینب (س) و حضرت سجاد (ع) برای ترویج فرهنگ شهادت، رشادت و اخلاص جوانان خداجوی جبهه‌های نبرد حق علیه باطل هستیم.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: عموماً وصیت نامه شهدا محتوایی عارفانه با ادبیات فاخر دارد که باید پیام آنها برای آیندگان ثبت و ضبط و منتشر شود تا بتوانیم با کمک و همراهی یکدیگر کشور و انقلاب را حفظ و راه نورانی حضرت امام (ره) و شهدای اسلام را تداوم بخشیم.

گفتنی است، سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این بنیاد از برنامه ریزی برای احداث موزه دفاع مقدس در تمام استان‌های کشور خبر داد و گفت: با توجه به حضور سالانه جمعیت قابل توجه زائران در مشهد مقدس برای زیارت بارگاه منور امام رضا (ع)، موزه دفاع مقدس در مشهد را ویژه دیده ‌ایم و امیدواریم مورد بهره‌مندی زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی قرار بگیرد.

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار