کد خبر: ۵۱۷۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۴
شهرکرد- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری از آماده شدن ۶۵۰ هزار قطعه مرغ برای عرضه به بازار مصرف در این استان خبر داد.

به گزارش آرانیوز، الله کرم نصیری با اشاره به ذخیره‌سازی گوشت مرغ مورد نیاز ماه رمضان در این استان، گفت: با آغاز خرید تضمینی، گوشت سفید مورد نیاز ماه مبارک رمضان امسال در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی از تولید و آماده توزیع شدن ۷۰۰ تن مرغ بالای ۴۰ روزه در مرغداری‌های استان در ماه نخست امسال خبر داد و تصریح کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده، حداقل ۲۰ درصد این میزان مرغ گرم با قیمت مصوب هر کیلوگرم ۱۲۹ هزار ریال از سوی اداره پشتیبانی امور دام استان خریداری و ذخیره سازی می‌شود.

به گفته وی، به منظور تأمین مواد پروتئینی استان و تعادل در بازار مصرف در ماه‌های آینده، روزانه افزون بر ۶۰ تن مرغ گرم و منجمد با قیمت مصوب در این استان توزیع خواهد شد.

۲۰۰ مرغداری در چهارمحال و بختیاری فعال است.

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار