کد خبر: ۴۹۰۲۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹
شهرکرد- رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی درچهارمحال وبختیاری اجرا می‌شود.

به گزارش آرانیوز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، ذبیح الله غریب افزود: در این طرح سه شاخص اصالت، ایمنی و کیفیت محصولات کشاورزی که شاخص کلی استاندارد ملی ایمنی غذا در حوزه کشاورزی است بررسی می‌شود.

وی گفت: طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی با همکاری مشترک دستگاه‌های اجرایی جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و استاندارد اجرا می‌شود.

غریب گفت: چهارمحال و بختیاری استانی است که به دلیل اقلیم خاص و دامنه کارکرد در حوزه سلامت در ردیف‌های بالا قرار دارد و نخستین دبیر خانه این طرح در این استان راه اندازی می‌شود.

وی گفت: ارگانیک بودن محصولات گام بعدی است که تلاش می‌کنیم با توجه به ظرفیت کشوربتوانیم از رتبه ۶۰ به ۱۲ ارتقا دهیم.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: