به گزارش آرانیوز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، ذبیح الله غریب افزود: در این طرح سه شاخص اصالت، ایمنی و کیفیت محصولات کشاورزی که شاخص کلی استاندارد ملی ایمنی غذا در حوزه کشاورزی است بررسی میشود.
وی گفت: طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی با همکاری مشترک دستگاههای اجرایی جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و استاندارد اجرا میشود.
غریب گفت: چهارمحال و بختیاری استانی است که به دلیل اقلیم خاص و دامنه کارکرد در حوزه سلامت در ردیفهای بالا قرار دارد و نخستین دبیر خانه این طرح در این استان راه اندازی میشود.
وی گفت: ارگانیک بودن محصولات گام بعدی است که تلاش میکنیم با توجه به ظرفیت کشوربتوانیم از رتبه ۶۰ به ۱۲ ارتقا دهیم.