کد خبر: ۴۴۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۶
شمیرانات- شهردار منطقه یک تهران در شورای شهرداران درحضور حناچی شهردارتهران و سایر شهرداران مناطق ۲۲ گانه تهران، درخواست ۱۱ گانه منطقه یک تهران را اعلام کرد.
به گزارش آرانیوز، سید حمید موسوی صبح جمعه در مراسم شورای شهرداران از مدیریت شهری تهران خواست در خصوص تسریع در تصویب طرح جامع حریم، تخصیص نقدینگی در مطالبات املاکی، تخصیص اعتبار برای اتمام پروژه‌ها و تملک خانه‌های قدیمی، انتقال خط ۳ به ۱ مترو، طرح رینگ ترافیکی منطقه یک، تعیین تکلیف پرونده باغات و محدودیت فروش تراکم در محدوده‌های خاص، تعیین تکلیف آرای غیرقابل اجرای رأی کاربری‌های مسکونی، رفع معارضین بستر و حریم رود دره‌ها و انتقال مرکز زباله اوشان همکاری لازم را با منطقه یک داشته باشند.

وی گفت: تسریع در تصویب و انتقال طرح جامع حریم یا ابلاغ طرح موضعی حریم منطقه یک می‌تواند رویکرد سرمایه گذاری را از مسکن به گردشگری و خدمات سوق دهد و حریم را به عنوان بستر مناسب توسعه گردشگری منطقه با مشارکت سرمایه گذاران آماده سازی کند.

موسوی پروژه‌های نیمه تمام بزرگراه چمران ،۳۵ متری شهید افتخاری، ادامه ارتش به امام علی (ع) جنوب را از پروژه‌های مهم منطقه دانست که با تخصیص اعتبار لازم می‌تواند به زودی به بهره برداری برسند.

شهردار منطقه یک تهران تملک خانه‌های قدیمی و فضاهای با ارزش سطح منطقه را از دیگر طرح‌های اجرایی دانست و گفت: با تخصیص اعتبار لازم برای تملک خانه‌های قدیمی می‌توان فضاهای با ارزشی را آزاد و برای استفاده عموم آماده سازی کرد.

وی مهمترین راهکار کاهش ترافیک منطقه یک را اتصال خط ۳ به ۱ و اجرای رینگ ترافیکی در منطقه دانست که با اتصال خطوط مترو، ترافیک بخش شرقی منطقه به خصوص محله چیذر با اجرای یک مسیر فرعی قابل حل می‌شود و با اجرای رینگ ترافیکی خیابان ولی عصر (عج) به سمت شمال، خیابان شهرداری غرب به سمت شرق و خیابان شریعتی شمال به سمت جنوب ترافیک این محدوده ساماندهی خواهد شد.

موسوی گفت :۱۰۱ پرونده باغ در منطقه یک وجود دارد که فرآیند صدور پروانه آنها طی شده و با تعیین تکلیف آنها حجم بسیاری از مراجعات به شهرسازی کم می‌شود.

این مقام مسئول تعیین تکلیف محدودیت فروش تراکم ممنوع ۱۲۰ درصد در محدوده‌های خاص را مشکل دیگری دانست: با توجه به پروانه‌های صادر شده این طرح نیاز به تعیین تکلیف دارد تا این مشکل نیز حل و رضایتمندی شهروندان حاصل شود.

موسوی به ۳۰۰ هزار متر مربع مسکونی داری رأی ماده صد و تخریب اشاره کرد و گفت نیاز به حمایت حقوقی جهت تعیین تکلیف آرای غیر قابل اجرا در کاربری‌های مسکونی داریم چرا که حقوق شهرداری توسط این افراد مورد استفاده قرار می‌گیرد بدون اینکه ریالی به شهرداری پرداخت کنند که با همکاری دستگاه قضائی نیاز به تعیین تکلیف دارند تا رضایتمندی سایر شهروندان به دست آید.

وی همچنین حمایت حقوقی و همه جانبه از طریق ستاد مرکز و دستگاه‌های مسئول را جهت رفع معارضین بستر و حریم رود دره‌ها برای ایمن سازی این محدوده‌ها لازم دانست.

موسوی افزود: تخصیص نقدینگی در مطالبات املاکی منطقه باید سرعت بگیرد چرا که مطالبات املاکی زیادی در منطقه داریم که می‌توان از منابع خود منطقه پرداخت شود.

شهردار منطقه یک تهران همچنین در شورای شهرداران درخواست کرد مرکز تخلیه زباله در بلوار اوشان که یکی از گلایه مندی های شهروندان منطقه یک و کارمندان شهرداری این منطقه است با همکاری و مساعدت شهرداری تهران به مکان دیگری منتقل شود.

وی افزود: مرکز تخلیه زباله در بلوار اوشان باعث نارضایتی ساکنان آن منطقه و۹۰۰ کارمند عضو تعاونی مسکن اوشان شده است تا جایی که این تعاونی بعد ۱۳ سال هنوز به نتیجه نرسیده و مهمترین مطالبه کارمندان از مدیریت شهری منطقه یک و تهران است.

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار