وی بابیان اینکه مشکلات نانوایان باید شناسایی و برای حل آنها تلاش شود، افزود: اتخاذ تصمیمات صنفی موثر می تواند به بهبود کیفیت نان در استان کمک کند.
معاون استاندار سمنان بابیان اینکه ایجاد تنوع در تولید انواع نان رقابتها را بیشتر میکند، ابراز داشت: این رویه اگر به رضایت مصرفکننده منجر شود می تواند در بهبود کیفیت نان اثرگذار باشد بنابراین انتظار میرود نانوایان این مقوله را مد نظر داشته باشند.
عسگری بابیان اینکه فرهنگسازی مصرف نان یک ضرورت اجتنابناپذیر است، اضافه کرد: علاوه بر دولت، نانواها و عوامل توزیعکننده آرد، مردم نیز در قبال این کالای ارزشمند وظیفهای دارند که باید با مصرف درست و زیاد خریدن آن از دورریز نان پرهیز کنند.
انتهای پیام/