وی بیان داشت: همچنین ۱۳۰ بازرس بهداشتی دولتی و بیش از ۴۰۰ نفر از مسئولان فنی و ناظران بهداشتی از بخش خصوصی بر چرخه فرآورده های خام دامی نظارت می کنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از ۱۰ هزار مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در طول ماه مبارک رمضان سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: سال گذشته نزدیک به هشت هزار کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی طی اجرای طرح تشدید نظارت در ماه رمضان در سال قبل از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی با اشاره به اینکه شهروندان لازم است گوشت و فرآوردههای خام مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مجاز که تحت نظارت دامپزشکی است، تهیه کنند، اضافه کرد: مردم باید از خرید گوشت از مراکز غیر مجاز و فرآورده های بدون هویت خودداری کنند.